Márki-Zay: Van köztünk, aki nem akar nyerni

2022. március 15. 10:45

Nem mondta meg, hogy melyik párt szivárogtatta ki szerinte a Závecz féle kutatást, de kifejtette, hogy „nagyon komoly sejtéseim vannak”.

2022. március 15. 10:45
null

„Még az ellenzék, vagy ellenzéknek gondolt szereplők közül is van aki nem akar nyerni” – fejtette ki a gondolatmenetét Márki-Zay Péter a napokban nyilvánosságra hozott Závecz Research féle kutatás kapcsán. A Mediaworks Hírcentruma Veszprémben kérdezte meg a baloldali miniszterelnök-jelöltet, hogy mit gondol a kutatásról.

Márki-Zay Péter elmondta, hogy

amikor meglátta a kutatást először nagyon megijedt,

„de aztán rájöttem, hogy ez természetesen az ellenzék ellen született”. Elmondta, hogy nem mondja meg, hogy ki volt az a párt, aki kiszivárogtatta szerinte, de kifejtette, hogy „nagyon komoly sejtéseim vannak”.

A riporter azon kérdése, hogy ez bűnbak keresés-e az ellenzék részéről, Márki-Zay elmondta, hogy ő azt feltételezi, hogy valaki nem akar nyerni. Azt mondjuk nem fejtette ki, hogy ki nem akar nyerni.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. március 16. 08:19
Tisztelettel! Egyszer, csak egyetlen egyszer lenne már olyan ebben a moslékkoalicióban, hogy mzp kiáll, és azt mondja: ez, és ez, ekkor, és így, vagy úgy a moslékkoalició ellen lépett fel, gondolattal, szóval, cselekedettel, és mulasztással! Te koszos zsidó bérenc porszívó ügynök, ez így semmi amit most csinálsz, ez max arra jó, hogy már két héttel a választások előtt készülsz a vereségre, és magyarázod a kiállított bizonyítványt. Ez kell az ellenzéknek? Remélem ennyivel is beéritek, mert jobbról mellettetek ott a Mi Hazánk Mozgalom, akik szintén erősek, és jön még a Gödény féle NÉP, akik szintén tőletek visznek szavazókat, a Mi Hazánk a jobbik szavazóit tudja stabilan maga mellé állítani, nincs isten, hogy normálisan gondolkodó nemzeti radikális érzelmű ember ennek a torzszülött valaminek jó érzéssel bizalmat szavazzon, a NÉP pedig sok eddig a politika iránt érdektelen embert visz el a választásokra. Nektek tehát marad a korábbi 1/3 egy része, mert szerintem épeszű fidesz szavazó ezek után is a fideszre szavaz, tehát az újabb 2/3 garantált, maximum az kérdés, hogy a két feltörekvő új erő (és a ketfarkúak ugye) mennyit szakítanak tőletek. Ezt kellene hirdetned, ezt kellene terjesztened minél szélesebb körben a szavazóid között, hogy tudják, tisztában legyenek vele, hogy mekkora a kabát.
Egyelőre
2022. március 15. 21:16
A helyzet az, hogy nem tudtok nyerni. Ha akartok, ha nem...
gyaloggos
2022. március 15. 20:13
PÉTER! PERSZE, hogy vannak ama ÖSSZEVISSZASÁGBAN, AKIK EGY egy egészen MÁST akarnak! A DK is, meg a JOBBIK sem akar VÉLED együtt még csak mutatkozni sem, nemhogy kormányozni! TUDJÁK, hogy az a végüket jelenteni politikai értelemben!
hátakkor
2022. március 15. 17:23
Egymásra verik a balhét..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!