Nyitrai: Rekordokat döntöget a Fidesz kampánya

2014. február 27. 12:27

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta: padlógázzal kezdték a kampányt, a legtöbb önkéntessel vágtak neki a választási felkészülésnek, a leggyorsabban, két nap alatt kapták meg mind a 106 egyéni választókerületben a jelöltek indulásához szükséges ajánlásokat, és eddig a legtöbb aláírást gyűjtötték.

2014. február 27. 12:27

Eddig 1,3 millióan támogatták aláírásukkal az áprilisi parlamenti választáson induló Fidesz-KDNP-s jelölteket – közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Nyitrai Zsolt 38 nappal a választás előtt azt mondta, a támogató aláírások gyűjtését folytatják a következő napokban is, mert a kormánypártok célja az, hogy a lehető legtöbb választóhoz eljussanak és a lehető legtöbb aláírás gyűljön össze. „Ez az időszak ugyanis kiváló lehetőség arra, hogy közvetlen kapcsolatot létesítsünk a választópolgárokkal” például a közterületi standoknál, a pártirodákban, ugyanakkor az önkéntesek és a képviselőjelöltek személyesen is felkeresik az embereket – magyarázta.

A politikus a Fidesz történetében az eddigi legsikeresebb aláírásgyűjtő akciónak nevezte a mostanit. Úgy fogalmazott, a kormánypárt „teljes padlógázzal kezdte el a kampányát”, és már három rekordot is felállított: a legtöbb önkéntessel vágtak neki a választási felkészülésnek, a leggyorsabban, két nap alatt kapták meg mind a 106 egyéni választókerületben a jelöltek indulásához szükséges ajánlásokat, és eddig a legtöbb aláírást gyűjtötték. A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója kérdésre hozzátette, hogy mivel a hivatalos ajánlóíveket már leadták, már támogatói íveken – az adatvédelmi szabályok betartásával – folytatják az aláírások gyűjtését.

Nyitrai Zsolt szerint az április 6-ai országgyűlési választás tétje nagy, mert míg az egyik oldalon a „Gyurcsány-koalíció” áll, amelyet az alkalmatlanság, a korrupció és a hazugság jellemez, addig a másik oldalon a Fidesz-KDNP-s jelöltek garanciát jelentenek a munkahelyteremtésre, a családbarát politikára és a rezsicsökkentés folytatására.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. február 27. 13:19
"Gondolom a 4 év balfaszoskodásról ezzel kell elterelni a figyelmet ..." Ha már - a testvérpárt MSZP-hez hasonlóan - nem sikerül semmi számottevőt felmutatni, valamivel csak ki kell tölteni a kampányt! Marad egymás köpködése. A színfalak mögött -nagy egyetértésben az MSZP maffiózókkal- meg a további zavartalan fosztogatás.
Locassen
2014. február 27. 12:59
Zsóti, ez mind szép és jó; aztat mondd meg, hogy ezt az elképesztő profizmust, koordinációt, gördülékeny és mindenre kiterjedő szervezést a kormányzati munkában hogyhogy nem sikerül, legfeljebb csak nyomokban felmutatni? Az ember azt hinné, az is van legalább olyan fontos, hogy komolyan vegyétek...
Fahrenheit 451
2014. február 27. 12:34
"a legtöbb önkéntessel vágtak neki a választási felkészülésnek" Senkinek nem volt még pofája ennyi közpénzt bezsebelni és ennyi közpénzből fizetni a saját embereit a saját kampányához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!