Az MSZP felvilágosította a Fideszt

2014. február 07. 16:27

Budai Bernadett arról tájékoztatta a kormánypárt aktivistáit, hogy az ellenzék is magyar.

2014. február 07. 16:27

Az MSZP szerint a Fidesz azzal, hogy Magyar Csapatnak nevezi kampánycsapatát, becsapja híveit, mivel azt a látszatot kelti, hogy aki nem tartozik közéjük, az ellenfél, vagyis nem tekinthető magyarnak. Budai Bernadett, a szocialisták szóvivője pénteki közleményében leszögezte: „ezúton tájékoztatjuk a Fidesz aktivistáit, hogy politikai ellenfeleik is magyarok”. 

Közölte azt is: sajnálattal értesültek arról, hogy „a Fidesznek 74 ezer honfitársunkat sikerült megtévesztenie” az úgynevezett Magyar Csapatba történő toborzással. Hozzátette: az MSZP egyébként őszintén szurkol az igazi magyar csapatnak, „annak a 16 honfitársunknak, akik péntektől Magyarország jó hírnevéért küzdenek Szocsiban”.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója pénteken jelentette be, hogy eddig 74 ezren jelentkeztek a Fidesz Magyar Csapat elnevezésű kampánycsapatába.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. február 08. 08:12
"ezúton tájékoztatjuk a Fidesz aktivistáit, hogy politikai ellenfeleik is magyarok”. És ez miből derül ki?
Zod
2014. február 08. 07:36
Mikor utoljára elájult beverte a fejét,mert a Feri nem állt mellette,hogy elkaphassa. Ezért beszél hülyeségeket.
blaupanter
2014. február 08. 06:47
Ajulas! Sokaig tartott mig a mely alatasbol visszahozott a cosa nostra-mszp vezetes es segitoi. Majd aprilis 6 . -an Megtapasztalod,hogy milyen Nagy a Magyar Csapat. Ajanljuk legyen melletted a harom-negy? Kufar, mert ellenben olyat esel,hogy tobbe nem lesz ki visszahozzon a multbol. Satnyacska Pi.....ka.
hakos
2014. február 07. 23:58
Na mi van ballibantak? Már betiltanátok a "magyar" jelző használatát is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!