Pokorni: Nincs nyúlkálás!

2014. január 22. 20:18

„Nem lesztek kihúzva a szarból pártalapon. És aki lop, az le lesz csukva” – üzente a közfunkciót ellátó fideszes politikusoknak a mohácsi rezsifórumon Pokorni Zoltán, aki szerint az elszámoltatás nem is annyira a baloldalnak szól, sokkal inkább a Fidesz tagjainak.

2014. január 22. 20:18

Egy mohácsi rezsifórumon járt a Népszabadság videós stábja. A főként nyugdíjasokból álló közönség a riport tanúsága szerint nagyon örül a rezsicsökkentésnek és várja a folytatást. Hargitai János országgyűlési képviselő arra kérte a résztvevőket: szervezkedjenek, adják tovább szomszédaiknak a rezsicsökkentés hírét, hogy az áprilisi választás után még tovább csökkenhessen a rezsi.

A rendezvényen Pokorni Zoltán az elszámoltatásról is beszélt: „Az elszámoltatással kapcsolatban: ennek hatását sokkal fontosabbnak tartom a most hatalmon lévő fideszesekre. Fontos, hogy elcsípjük a Gyurcsányékat, a Hagyót meg a nem tudom, kicsodát, de még fontosabb az üzenete a mostani polgármestereknek, államtitkároknak, alpolgármestereknek, fideszes potentátoknak: hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból pártalapon. És aki lop, az le lesz csukva.”

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pedroamigo
2014. január 23. 09:24
Ez van narobotok, a nagyok csilliárdokat lophatnak nektek marad a nemzeti fíling. Ha jól nyaltok esetleg egy trafik vagy pár hektár föld leeshet...
csuka
2014. január 23. 09:11
"És aki lop, az le lesz csukva” Kivéve, ha a FIDEX-maffia tagja!
liberálzöld.
2014. január 23. 08:40
Ebből az egészből 2 dolog világlik teljesen tisztán. 1. Jönnek a választások, el kell hitetni a néppel, hogy rend lesz itt (süket duma). 2. Most van nyúlkálás, mert ki lettek húzva a potentáltak a szarból pártalapon. És aki lop, az nem lett lecsukva (szomorú valóság és beismerés).
szkeptikus
2014. január 23. 07:20
Ha a fideszes politikusok túlnyomó többsége Pokornihoz hasonlóan gondolkodna (és cselekedne), nem kellene egy (kettő?) felest bedobnom a szavazás előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!