Már hatezren jelentkeztek a Magyar Csapatba

2014. január 08. 09:13

A Magyar Hírlap értesülései szerint többségében budapestiek alkotják azt a hatezer főt, akik már jelentkeztek a rezsicsökkentés mellett küzdő, illetve a Fidesz kampányát segítő Magyar Csapat tagjának.

2014. január 08. 09:13

A Magyar Hírlap információi szerint már hatezren – többnyire budapestiek – jelentkeztek a Magyar Csapatba, vagyis készek segíteni a Fidesz kampányát és a rezsicsökkentés melletti küzdelmet. A lap kormánypárti forrásai ugyanakkor nem értik, miért zavarja az ellenzéket a „Magyar Csapat” elnevezés.

A rezsifórumokra való meghívást egyébként azok kapták, akik aláírták a Fidesz rezsicsökkentést támogató kezdeményezését. Mint a Magyar Hírlap megtudta, csak fórumok lesznek, rezsicsökkentős plakátok nem. A Fidesz választási plakátjai a voksolás előtt egy hónappal kerülnek csak az utcákra.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2014. január 09. 14:43
A párt és a kisz győzelemre visz! Énekeljétek a régi munkásmozgalmi dalokat kiscsoportos ovisok!
BőröndÖdön
2014. január 08. 12:34
Birkák,gyülekező,a baltás kedves hív,vár benneteket!
kukagyerek
2014. január 08. 11:04
"Már hatezren jelentkeztek a Magyar Csapatba" Szép nagy állomány! 6000 birge egy helyen, ez igen! Annak viszont lehet örülni, hogy ennek a hatezernek legalább nem gyilkolták le, nem rabolták ki, nem erőszakolták meg a hozzátartozóit + még 3 ezer forint maradt is a zsebükben.
kukagyerek
2014. január 08. 10:54
"..a rezsicsökkentés mellett küzdő, illetve a Fidesz kampányát .." Rövidebben: hatalmon maradásért küzdő kampány..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!