Eddig 17 ezren jelentkeztek a Magyar Csapatba

2014. január 15. 11:51

Eddig 17 ezren jelentkeztek a Fidesz által életre hívott Magyar Csapat önkéntesének, hogy részt vegyenek a rezsicsökkentés megvédésében, illetve a kormánypárt választási felkészülésében.

2014. január 15. 11:51

Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta: a 17 ezer önkéntes telefonon jelentkezett, számuk azonban a következő napokban várhatóan jelentősen nő majd, a százezret is meghaladhatja, hiszen szerdán kezdődnek és egy hónapig tartanak a kormánypárt rezsicsökkentést támogató újabb lakossági fórumai, amelyeken csatlakozni lehet a Magyar Csapat nevű szerveződéshez.

Nyitrai arra is emlékeztetett,hogy Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök január első napjaiban küldött levelet azoknak, akik tavaly részt vettek a rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtésben, és az eddig megvalósult húszszázalékos rezsicsökkentés megvédése érdekében meghívta őket a Magyar Csapat megalakítására. 

A fórumokra nagy szükség van, hiszen kedden mindenki láthatta, összeállt »a rezsicsökkentés-ellenes koalíció«, a következő választásnak így az a tétje, hogy folytatódik-e a rezsicsökkentés vagy sem” – mondta a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója a kedden bejelentett ellenzéki megállapodásra utalva. Tájékoztatása szerint a Fidesz első „rezsigyűlése” szerdán Putnokon lesz, február 15-ig pedig összesen 119 helyszínen tartanak lakossági fórumot országszerte a kabinet tagjai, a kormánypárt vezető politikusai.

Nyitrai Zsolt hozzátette, a Magyar Csapat önkéntesei egyebek mellett irodai ügyelettel, személyes megkeresésekkel, plakátozással, szórólapozással és telefonos munkákkal segíthetik a Fidesz választási felkészülését, a rezsicsökkentés megvédését. Jelezte végül, hogy pártja a rezsicsökkentés folytatására készül, amelyről jövő héten a Fidesz-KDNP kihelyezett, évadnyitó frakcióülésén tárgyalnak majd.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2014. január 15. 20:22
Lassan engem is "besoroznak", ha ilyen kicsi az érdeklődés... Én csak fiatal, csinos fidelitasos csajokkal vagyok hajlandó raggatni. :)))
liberálzöld.
2014. január 15. 19:33
Na, akkor rendelmi kell újabb 17 ezer összehugyozható, lehányható magyar és árpádsávos zászlót.
Terminátor
2014. január 15. 16:06
Mennyi fizetnek nekik!?
Gombóc XVI. Artúr
2014. január 15. 15:05
Szerintem ez a szám is annyira reális, mint az, hogy a bankok nem fogják emelni a költségeiket, mert akkora a konkurencia közöttük...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!